Skip to main content

Verkkoyhteydet

Yrityksen kaikkiin tarpeisiin

Verkkoyhteydet

Kuituyhteydet

Rakennamme nykyaikaisia kiinteistöjen kuituyhteyksiä. Hitsaamme ammattitaidolla ja takuulla yhteyksiä sekä korjaamme jo tehtyjä tarpeen mukaan.

Yritysliittymät

Saat kauttamme ammattikäyttöön riittävät datayhteydet. Varmistamme, että käytössäsi on riittävästi kapasiteettiä, jotta arjen rutiinit sujuvat joustavasti.

Perinteiset yhteydet ja mobiili

Ylläpidämme vanhoja verkkoja sekä rakennamme tarvittaessa myös uutta kuparikaapeliverkkoa sekä hoidamme asiakkaidemme mobiililiittymät.

PRO kotiliittymät

Pidämme yllä työn piirissä olevat kodin liittymät kuten yrityksen liittymät. 


Asiakaslupauksemme

on, että meille jokainen verkon solmukohta ja liitos on kiinnostuksen arvoinen. Loppuun saakka hoidettu yhteys aina runkoverkosta sinun työasemallesi on tärkeä osa kokonaisuutta.

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa huomioidaan käytön tarve ja määrä sekä käytettävyys eri tilanteissa. Käytämme jatkuvuus- suunnittelumallia, jossa huomioidaan palautuminen eri poikkeamatilanteissa.

Rakentaminen

Varmistamme, että yritykseesi saadaan riittävä määrä fyysisiä yhteysväyliä. Käytämme viimeisintä tekniikka kaikissa osissa, jotta investointisi on kannattava myös pidemmällä aikavälillä.

Vianhaku

Korjaamme vanhoja vikaantuneita verkkoja ja esitämme kustannustehokkaita vaihtoehtoja korjaamiselle. Uusien verkkojen toimivuus varmistetaan riittävällä lähtötason määrittelyllä ja valinnoilla. Saat meiltä perusteet hankinnalle tarjouksen mukana.

Internet yhteydet

Operaatioiden ulkoistetussa palvelumallissa ei aina tarvita järeitä kuituyhteyksiä yritykseesi. Kauttamme löydät joustavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon.

Lähiverkot

Lähiverkko on yrityksesi sisäinen verkko yhdessä tai useammassa pisteessä. Varmistamme sisäverkkojen riittävyyden kulloiseenkin tilaan, myös AV-liittymiin. Hajautettu toimipistemalli pystyy toimimaan yhden toimipisteen tavoin. 

Pieniä ja suuria kokonaisuuksia

Hetken tai pidempään

Selkeitä juttuja tarkalla budjetoinilla
Helpottamaan sinun arkeasi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.